BP MeasureX Magyarországon

Kövesse nyomon a fontos dolgokat, és mérje vérnyomását a BP MeasureX segítségével!

A BP MeasureX csak online vásárolható meg – a hivatalos weboldalról történő vásárlás garantálja, hogy a lehető legjobb ajánlatot kapja.

Pusztán annyit kell tennie, hogy megadja a szállítási adatokat a weboldalon, kifizeti a megrendelt terméket és mi minden másról gondoskodunk!

A BP MEASUREX-RŐL

Nem minden betegség fedezhető fel azonnal. Néhány ügyesen álcázza magát, mielőtt a megjelennek a semmiből. A szív- és keringési problémák a halálozás legfőbb okai a fejlett világ legnagyobb részén, és életkortól függetlenül bárkit érinthetnek. Az egészséges életmód és a testmozgás sem feltétlenül elég – a sportolóknak nagyobb a szíve, így általában a vérnyomásuk sem szokványos. De ne csak a negatív oldalra koncentráljunk. A rendszeres ellenőrzés segíthet abban, hogy anélkül élje az életét, hogy egyes betegségek következményeit tapasztalná, és az ellenőrzéshez nem kell felkeresnie orvosát. A vérnyomásmérő használata elősegítheti az esetleges rendellenességek korai felismerését, nem igényel gyakori orvosi időpontokat, és a jövőben megelőzheti a komolyabb problémákat. Az érték és az egyszerűség szempontjából legjobb eszköz kétségtelenül a BP MeasureX.

HOGYAN MŰKÖDIK A BP MEASUREX?

Nem kell megszokni a folyamatot, ahhoz, hogy pontosan tudja, mit tegyen vagy hogyan értelmezze az eredményeket. A csomag átfogó utasításokat tartalmaz a használatra vonatkozóan. Nagyon egyszerű! Három gomb van, mindegyik egyértelmű funkcióval rendelkezik. A SET segítségével kiválaszthatja a dátum és idő opciókat, hogy miután elmentette az eredményeket, pontosan meg fog jelenni mikor kerültek rögzítésre. Tökéletes, ha rendszeresen kell mérnie. A MEM elmenti adatait későbbi felhasználásra. A BP MeasureX személyenként akár 90 eredmény mentésére képes (egyszerre két személy eredményei), elegendő ahhoz, hogy átfogó képet kapjon általános egészségi állapotáról, akár önellenőrzés, akár orvossal való konzultáció céljából. Végül, a kék START/STOP gomb pontosan azt teszi, ami rá van írva – miután megnyomta, elkezdi mérni a szisztolés és diasztolés vérnyomást valamint a pulzust, és ha hirtelen nagyon kényelmetlenül érezné magát, vagy meg szeretne állni, egyszerűen nyomja meg a gombot, és leereszti a nyomást. A mandzsetta használata szintén nagyon egyszerű – csak tegye a karjára, ne túl szorosan, csak ne csússzon le, lazítsa a karját egy stabil felületen, és maradjon nyugodt, amíg meg nem kapja az eredményeit – ez nem tart sokáig, és az eredmények megbízhatóak és pontosak lesznek.

MIK A BP MEASUREX HASZNÁLATÁNAK ELŐNYEI?

A BP MeasureX segítségével 99,9%-os pontosságot kaphat megfizethető áron. De még sok más is különlegessé teszi ezt az eszközt. Kompakt és könnyű, ezért elfér a szekrényben vagy a fiókban, és kirándulásokra is elvihető. Mivel akkumulátorról működik, külföldi útjain még adaptert sem kell beszereznie ahhoz, hogy működjön. A nagyméretű LCD-kijelző megkönnyíti az eredmények leolvasását, és egy egyszerű diagram jelzi, ha a mérései normálisak, kissé szokatlanok vagy rosszak. Ez azt jelenti, hogy még ha nem is tudja, hogy mi a megfelelő vérnyomás, akkor is tudni fogja, hogy normális-e az eredménye és van-e oka aggodalomra. Az adatok rögzítésének lehetősége szintén kiváló funkció, mivel áttekintést nyújt Önnek és orvosának általános egészségi állapotáról. Így akár kisebb következetlenségek is orvosolhatók, és a potenciálisan veszélyes állapotok korán kiderülhetnek, mielőtt egészségkárosodást okoznának. Még akkor is, ha Ön fiatal, egészséges és aktív életet él, a vérnyomásmérő használatával elkerülheti a „csendes gyilkosnak” nevezett betegségeket, és ehhez a BP MeasureX a legkényelmesebb módszer.

FŐBB JELLEMZŐK

  • Pontos mérések: semmi sem tökéletes, de a BP MeasureX van a lehető legközelebb hozzá. Ha a mérés az utasítások szerint történik, akkor eredményei klinikailag pontosak lesznek.
  • Nagyon könnyen használható: egyszerű egygombos kezelés egyértelmű mérési utasításokkal.
  • Nagyméretű LCD képernyő: semmi zűrzavar – a BP MeasureX használatával az eredmények kristálytisztán jelennek meg.
  • Adatrögzítés: egygombos művelettel állítsa be a pontos időt és dátumot, és személyenként akár 90 eredmény automatikusan mentésre kerül, és áttekintést nyújt Önnek és orvosának az általános egészségi állapotáról.
  • Kétszemélyes memóriabeállítások: A BP MeasureX külön menti az Ön, és még egy személy eredményeit, így ez az eszköz tökéletes alternatíva egy pár számára.
  • Utazásbarát: akkumulátoros működésének, valamint kompakt méretének és könnyű súlyának köszönhetően bárhová magával viheti a készülékét.
  • Automatikus kikapcsolás: az akkumulátorok kímélése érdekében a BP MeasureX automatikusan kikapcsol hosszabb ideig tartó inaktivitás után. Mindezt értékes adatok elvesztése nélkül!
  • Megfizethető: vérnyomás- és pulzusmérő készülék ilyen áron? Bizony! Ez az eszköz nincs túlárazva, és nem áldozza fel a minőséget a megfizethetőség érdekében.

SZÜKSÉGE VAN A BP MEASUREX-RE?

Kétségkívül igen! A számos kapható vérnyomásmérő közül a BP MeasureX kiemelkedik pontosságával, hordozhatóságával, megfizethetőségével és egyszerű használatával. Pontosan azt teszi, amit tennie kell, a lehető legpontosabban, könnyen elrakható, magával viheti kirándulásokra a világ minden tájára, és nincs is túlárazva. A legfontosabb azonban, hogy a BP MeasureX néhány modern vérnyomásmérővel ellentétben nincs túl bonyolult, felesleges funkciókkal ellátva, ehelyett könnyű használatot és adattárolási lehetőséget kínál Önnek, így használhatja egészségének javítására. Ez egy felbecsülhetetlen eszköz azok számára, akik jobban szeretnének vigyázni magukra, különösen a mozgalmas hétköznapok miatt, ami következtében egyesek kihagyják az orvosi látogatásokat. Így mindent figyelembe véve, nincs semmi oka annak, hogy ne szerezze be saját BP MeasureX-ét.

BP MEASUREX ÁRAK MAGYARORSZÁGON

KÜLÖNLEGES AJÁNLAT: korlátozott ideig igénybe veheti a speciális ajánlatot Magyarországon, amely lehetővé teszi a BP MeasureX vérnyomásmérő beszerzését mindössze Ft 39 999.98 Ft 19 999.99!

HOGYAN ÉS HOL VÁSÁROLHATOM MEG A BP MEASUREX-ET?

A BP MeasureX csak online kapható, és megtalálható a hivatalos weboldalon. Közvetlenül a hivatalos áruházból történő vásárlás biztosítja a legjobb ár és minőség kombinációját.